Diensten

Voor het uitvoeren en implementeren van uw project kan het nodig zijn om verschillende expertises in te schakelen. BeJeKa werkt samen met een team van zelfstandigen waardoor het volledige scala aan competenties beschikbaar is en deadlines gehaald worden. In het geval van grotere projecten neemt eigenaar Joost zelf de coördinerende rol op zich. (Volledig) ontzorgen is hierin het sleutelwoord.

BeJeKa levert de volgende diensten:

Training & Advies

Bent u op zoek naar een (nieuw) LMS of online leer oplossingen? BeJeKa kijkt graag met u mee.

Ook als u reeds gestart bent met online- of blended leren is het vaak een uitdaging om de nieuw ingeslagen weg goed te integreren en laten floreren. Velen gingen u voor en vele valkuilen zijn al gevuld, BeJeKa help u om niet dezelfde fouten te maken.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • LMS trainingen - toegespitst op specifieke rechten en rollen in het LMS.
  • Online content creatie trainingen - voor de kennisdragers die content gaan ontwikkelen.
Learning & Development

L&D is altijd in beweging, het zijn immers niet voor niets twee 'actieve werkwoorden': Leren & Ontwikkelen

In welk traject uw organisatie zich ook bevindt, BeJeKa sluit makkelijk aan bij dát wat er nodig is; of het nu over korte termijn trajecten of langere termijn trajecten gaat.

Selectie van LMS (Learning Management Systeem)

BeJeKa heeft veel ervaring met veel verschillende systemen en kan hierdoor de bomen door het bos wél zien staan. Na uw behoeftes grondig in kaart te brengen bieden wij (onafhankelijk) advies die u helpt bij het aanschaffen van een nieuw online leerplatform.

Ontwikkeling van trainingen

Of het nu gaat om klassikale training, microlearning, blended learning, hybride trainingen, e-learning of een combinatie van… BeJeKa start met een gedegen analyse op het onderwerp, doelgroep en leerdoelen. Of u nu zelf wilt gaan ontwikkelen, met begeleiding van BeJeKa of in z’n geheel uitbesteden, het kan allemaal.

Van klassikaal naar hybride?

Een veel voorkomend vraagstuk is het omzetten van bestaande klassikale trainingen e-learning of blended (hybride) trainingen. Welke leervorm u ook kiest, BeJeKa heeft er ervaring mee.

Content conversie (van klassikaal naar digitaal)

De werkomvang van het omzetten van klassikale content naar online content wordt vaak onderschat. BeJeKa kan u hierin adviseren, op weg helpen of zelfs volledig ontzorgen.

LMS onderhoud

Reeds gestart met een online leerplatform? Is uw portal ‘vervuild’ geraakt? Sluit de structuur niet meer aansluit bij uw huidige behoefte of toekomstvisie?

LMS Onderhoud en een frisse kijk kan u helpen om opnieuw een goede basis te leggen voor de toekomst, BeJeKa kijkt graag met u mee.

LMS Helpdesk

aanvullend op het vorige punt: wilt u voorkomen dat uw LMS (weer) rommelig wordt?

BeJeKa kan voor u als helpdesk/vraagbaak fungeren waardoor ‘puinruimen’ achteraf niet nodig is. Dit is over de langere termijn ALTIJD de meest efficiënte en voordelige manier om up-to-date te blijven.

Updaten e-learning content

E-learning heeft net als het LMS, onderhoud nodig. Niets is zo vervelend voor een deelnemer dan het leren van gedateerde content of het klikken op niet-werkende hyperlinks etc. De ontwikkelingen op het gebied van online kennisoverdracht gaat enorm snel. Wellicht heeft uw content een facelift nodig om deze te moderniseren. BeJeKa maakt vrijblijvend een QuickScan om vervolgens samen met u een plan te trekken.

Interactieve content

Het ontwikkelen van interactieve content wordt steeds makkelijker en de mogelijkheden diverser. “1 plaatje zegt meer dan 1000 woorden”, in e-learningland laat zich dit vertalen naar “1 stukje interactieve content zegt meer dan één grote module met tekst”. BeJeKa neemt graag uw online content onder de loep om vervolgens met een gedegen plan te komen.

Train de Trainer

BeJeKa stelt altijd als doel om de opdrachtgever zo te begeleiden en opleiden zodat deze zelfstandig (of met minimale ondersteuning) verder kan in het proces. BeJeKa heeft in een eigen LMS een aantal online trainingen en hybride trainingen ontwikkeld om dit zo effectief mogelijk te laten verlopen. Daarnaast is dit dé uitgelezen kans om eens mee te kijken in de keuken van BeJeKa, wellicht doet u inspiratie op!

Quick-scan

Krijgt u weinig aanmeldingen op uw trainingen? Of wordt een training slecht beoordeeld? BeJeKa neemt graag uw opleiding structuur met u door om zo samen tot een werkbare en succesvolle strategie te komen. Een no-nonsense en pragmatische aanpak is hierin de kern.

(Ad-hoc) projectondersteuning

Een spoedproject? Snel schakelen, pragmatisch denken en werken in een dynamisch (chaotische) omgeving doet Joost het liefst. Hij structureert, analyseert en betrekt de belanghebbenden in het project.